Billiga snabblån utan UC

De billigaste snabblånen utan UC

Vart kan man hitta billiga snabblån utan UC?Det kan hända att man hamnar i situationer då man är i behov av ett kontanttillskott, exempelvis inför en födelsedag, vid en plötsligt uppkommen utgift eller för att dryga ut hushållskassan då lönen har tagit slut. För tillfällen som detta är det bra om man har någon som kan ge ett tillfälligt handlån som man betalar tillbaka när man får sin lön. Har man ingen nära vän eller någon familjemedlem som kan ställa upp med ett lån så kan man hitta billiga snabblån utan UC som man snabbt kan få utbetalt.

Billiga snabblån utan UC på nätet

För att kunna ansöka om billiga snabblån utan UC behöver man vara myndig, ha en fast inkomst, inneha ett svenskt bankkonto och inte ha några betalningsanmärkningar. Det finns förvisso långivare som också lånar ut utan UC till personer som har betalningsanmärkningar, men de brukar sällan vara billiga snabblån utan UC. Om man söker på nätet eller följer rekommendationer på sidor om lån så kan man hitta långivare som erbjuder billiga snabblån utan UC. Det finns många långivare som erbjuder exempelvis ett lån på 3 000 kronor mot en avgift på 300 kronor och strax däröver, vilket är betydligt billigare än många andra långivare som kan ta ända upp till 600 kronor i avgift för ett lån utan UC på 3 000 kronor.

Man bör också kontrollera om det föreligger andra kostnader för lånet utan UC, exempelvis på sådana kostnader kan vara en avgift för att få en sms-kod som ska anges i ansökan. Det finns många långivare som erbjuder billiga snabblån utan UC som inte tar betalt för sms-koden. Vissa har också valt att kompensera det lägre priset med kortare kredittid, som exempelvis att man bara har 20 dagar på sig att betala tillbaka lånet. Men det finns ett flertal långivare där man kan hitta billiga snabblån utan UC för runt 300 kronor som inte tar ut extra avgifter för sms-kod och som erbjuder en kredittid på 30 dagar.

Viktigt att betala tillbaka lån utan UC senast på förfallodagen

Även när man tar ett billigt snabblån utan UC så är det viktigt att man betalar tillbaka lånet senast på förfallodagen, som anges på den faktura som man får i samband med att man får lånet utan UC utbetalt. Annars kan även billiga snabblån utan UC också bli väldigt dyra snabbt. Om man missar att betala på förfallodagen så får man en påminnelse och då ökar kostnaden först med en lagstadgad påminnelseavgift på 60 kronor men ofta så finns även en förseningsavgift med också, som är överenskommen mellan långivaren och låntagaren i samband med att låntagaren godkände villkoren för lånet. Den förseningsavgiften brukar normalt ligga på cirka 100 kronor. Det innebär att cirka 3 dagar efter lånets förfallodag så har kostnaden för lånet stigit med cirka 160 kronor.

Man får normalt 8 dagar på sig att betala en påminnelse innan ärendet skickas över till inkasso, vilket innebär att man får betala ytterligare en lagstadgad avgift på 180 kronor. När man får ett inkassokrav är det viktigt att man betalar skulden i sin helhet eller kontaktar inkassobolaget snarast och ber om att få lägga upp en avbetalningsplan. Om man inte betalar eller får en avbetalningsplan så skickas kravet till Kronofogdemyndigheten och skulden ökar då med ytterligare 680 kronor samtidigt som man riskerar att få en betalningsanmärkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.