Lån utan UC kreditupplysning

Låna utan UC kreditupplysning?

Det tas alltid en kreditupplysning varje gång man ansöker om lån eller köper något på kredit och för det mesta så sker det genom en kreditupplysning hos Upplysningscentralen som i dagligt tal endast kallas för UC. UC ägs av storbankerna så ju fler förfrågningar man får hos UC desto sämre blir det. antingen får man sämre lånevillkor eller så beviljas man inget lån alls. Risken är stor att ifall man drar på sig för många UC kreditupplysningar så får man inget lån alls även lån med säkerhet såsom bolån eller billån.

Lån utan UC kontroll

Nedan följer en lista med kreditgivare som inte tar sin kreditupplysning hos UC, dvs detta är en lista med s.k lån utan uc.

[table caption=”” width=”630″ colwidth=”100|80|100|100|100|100″ colalign=”center|center|center|center|center|center”]
Kreditgivare, Upplysning, Lånebelopp, Inkomstkrav, Mer info, Lån snabbt utan UC
lån utan uc cash2you, lån utan uc creditsafe, 3 – 15 tkr, Låg inkomst,Cash2you,Sök lån från Cash2you utan uc snabbt
låna snabbt frogtail, snabblån med Bisnode, 1- 20 tkr, Låg inkomst,Frogtail, Sök lån snabbt hos frogtail
lån utan uc lånbolaget, lån utan uc creditsafe,3- 30 tkr, Låg inkomst,Lånbolaget,Lån utan uc snabbt hos Lånbolaget direkt
lån utan uc selene finans, snabblån med Bisnode ,3- 30 tkr,100 tkr/år, Selene Finans,Låna snabbt utan uc hos Selene Finans
lån utan uc onea, lån utan uc creditsafe, 1– 30 tkr, 24 tkr/år,Onea,Sök lån från Onea utan uc snabbt
lån utan uc ferratum, lån utan uc creditsafe, 1– 15 tkr, 20 tkr/år,Ferratum,Sök lån från Ferratum utan uc snabbt
lån utan uc folkia,snabblån med Bisnode, 1 – 20 tkr, 20 tkr/år,Folkia,Sök lån från Folkia utan uc snabbt
lån utan uc paxo, lån utan uc creditsafe, 1 -10 tkr, 24 tkr/år,Paxo, Sök lån från Paxo utan uc snabbt
lån utan uc risicum, snabblån med Bisnode, 1 -12 tkr, 24 tkr/år, Risicum, Sök lån från Risicum utan uc snabbt
lån utan uc vivus,lån utan uc creditsafe, 1 – 16 tkr, 100 tkr/år,Vivus, Sök lån från Vivus utan uc snabbt
lån utan uc lånbutiken,snabblån med Bisnode, 1 – 12 tkr, 24 tkr/år,Lånbutiken, Sök lån från Lånbutiken utan uc snabbt
lån utan uc kredit365, lån utan uc sergel kredit, 1– 5 tkr, 20 år,Kredit365, Sök lån från Kredit365 utan uc snabbt
lån utan uc meddelandelån, lån utan uc creditsafe, 1– 10 tkr, 18år,Meddelandelån, Sök lån från MeddelandeLån utan uc snabbt
lån utan uc expresskredit, lån utan uc creditsafe, 1– 8 tkr, 18år,Expresskredit, Sök lån från Expresskredit utan uc snabbt
[/table]

Lån utan UC kreditupplysning, varför?

Därför kan det vara bra att ansöka om lån hos kreditgivare som inte använder sig av UC. Alla kreditgivare använder sig dock utav någon slags kreditupplysning, men vissa är såpass snälla vid bedömningen att väldigt många får lån. Plus då att UC inte tas. Så det ”kostar” inget att ansöka och testa.

Lån utan uc kreditupplysning låg inkomst

Länkarna till kreditgivarna ovan går till en annan sida där det finns mer fakta i form av villkor, betyg och omdömen. Kommer inte kunna uppdatera denna sida med all den information (som dessutom ändras ofta), så därför går länken dit.

Lån utan uc kreditupplysning med betalningsanmärkning

Det finns även flera kreditgivare som lånar ut till dig med betalningsanmärkning. Kraven är hårdare, men många får ändå godkänt. Inkomsten är viktig, men inte avgörande. Man kan fortfarande få avslag med hög inkomst, för hög inkomst är inte en garanti för att man klarar återbetalningen av lånet. Här hittar ni kreditgivare som beviljar lån trots betalningsanmärkning.

Lån helt utan kreditupplysning?

Det finns inga lån helt utan kreditupplysning längre, men när snabblån såsom sms-lån dök upp så var det många kreditgivare som inte tog någon kreditupplysning alls. Det har försvunnit helt då kreditgivarna enligt lag är skyldiga att ta en kreditupplysning enligt lag. Trots att det inte finns några lån utan kreditupplysning så är det ganska enkelt få lån och inkomsten är den viktigaste parametern för godkänd lån, ligger väldigt lågt på många lån som du kan se ovan.

Knappt längre? Så det finns tänker du kanske. Nya kreditgivare verkar ibland har fritt fram för alla, men efter ett tag stängs det fönstret igen. En varning är på sin plats dock, många nya kreditgivare har haft dåliga hantering av sina kunder. Snabba med inkasso och KF, så se upp. Här hittar du nya smslån, eller alternativt i underforumet för smslån på allalån.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.