Låna utan UC på en helg

Låna utan UC på helger

Kan man låna utan uc på en helg? Ja, ibland kan man hamna i situationer även under helger där det uppstår en brist på kontanter. Det kan vara att man behöver resa för att uppsöka en sjuk familjemedlem eller att man sent omsider blir bjuden på en fest som man inte vill missa. Även under helger finns det företag som lånar ut pengar utan UC och om man har samma bank som företaget som lånar ut pengarna så får man oftast in pengarna på sitt konto samma dag.

Det finns flera företag som lånar ut pengar utan UC som har öppet på helger, oftast har de öppet fram till klockan 17:00 men det finns även några som har öppet ända fram till klockan 21:00. Om man ansöker om ett lån utan UC under dessa företags öppettider så hinner man få ett lånebesked och även pengar utbetalda samma dag. Man bör dock kontrollera vilken bank som företaget använder så man har samma bank själv, för annars får man vänta tills nästkommande vardag innan man får in pengarna på sitt konto.

Även företag som lånar ut pengar utan UC på helger gör kreditbedömningar innan de betalar ut ett lån. De kan också komma att kontakta den som ansöker om lån per telefon för att få låneansökan bekräftad. Om man lånar för första gången så finns det även en risk att de kan komma att begära in en kopia på ens id-handling och bankkontoutdrag. För att processen ska gå så snabbt som möjligt så bör man förbereda sig genom att ta ett foto på sin id-handling och sitt bankkontoutdrag, eller scanna in dessa till datorn, så man snabbt kan skicka in dessa till lånebolaget om begäran kommer. Oftast får man information om detta på lånebolagets hemsida, där brukar stå om de kommer att kontakta en per telefon eller om de vanligtvis brukar begära in id-handlingar.

Hur man söker lån utan UC på helger

När man ansöker om lån utan UC, även om det är under en helg, så bör man besöka några olika långivare för att se vem som har de bästa priserna och lånevillkoren. För ett lån på 3 000 kronor kan kostnaden för en 30 dagars kredit variera mellan 300 kr upp till drygt 600 kronor. Har man inga betalningsanmärkningar och har i övrigt en ordnad ekonomi så kan man utan problem få lån till en lägre kostnad. Om man däremot ska låna pengar utan UC med betalningsanmärkning så kan man bli tvungen att få betala en lite högre avgift. Avgiften är lite högre på grund av att de anses vara förenat med en högre risk att låna ut pengar till personer som tidigare haft problem med att betala sina skulder.

Att tänka på när man vill låna utan UC på en helg

Oavsett om man ansöker om ett lån utan UC hos ett företag utan anmärkningar eller med anmärkningar så får man inte ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Det innebär att om man haft skulder hos Kronofogdemyndigheten så ska dessa vara till fullo betalda innan man får ett lån beviljat hos ett företag som accepterar att låna ut utan UC trots att det finns betalningsanmärkningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.