Låna utan uc snabbt

Låna utan uc snabbt

Låna utan uc snabbt

Så vad kan man då göra för att förhindra denna långa, dyra och onödiga process? Betala i tid är givetvis det enkla svaret, men det är ju inte alltid så enkelt.

Om man absolut inte har en chans att kunna betala, så är det bästa att så fort som möjligt kontakta långivaren och berätta det. Fråga om det går att förlänga lånet eller skjuta på betalningen.

Flera långivare av snabblån och smslån erbjuder “förlängning av lån” och att avbetala hos Inkasso är ingen omöjlighet hos UC.

Lånapengarutanuc.se undersökte saken hos inkassobolaget Intrum, vilka informerade om att det är väldigt vanligt att man vill förlänga återbetalningstiden på sin skuld hos dem. Och det är nästan alltid möjligt.

Om man erbjuds att förlänga lånet direkt hos långivaren så kommer det att kosta ytterligare en avgift.

Låna pengar utan uc – Förlänga/Förnya lånet

Hos smslångivarna så blir förlängningskostnaden densamma som om du tar ett nytt smslån. D.v.s, att om du har ett befintligt avtal om ett lån på 10.000 kr med en avgift om 1000 kr, upplagt på 30 dagar, så kostar det ytterligare 1000 kr att förlänga lånet 30 dagar, eller 500 kr för 14 dagar. Ett förfallet lån förlängs inte automatiskt.

Man måste kontakta långivaren via telefon, mejl eller sin inloggningssida om sådant finns och ansöka om att få lånet förlängt.

2 Responses so far.

  1. isuf skriver:

    jag saknar hjälp med ett låna pengar för bilen att åka till jobbet M.V.H Isuf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.