Privatlån utan UC

Privatlån utan UC koll

Om man är i behov av ett lite större lån, från 10 000 kronor och uppåt, så finns det finansbolag som erbjuder privatlån utan UC med snabb handläggning och en återbetalningstid på mellan 3 månader upp till 60 månader eller mer. Detta är ett lån utan UC som kan passa bra om man står inför en större utgift som att man exempelvis behöver byta ut en trasig vitvara, om man får ett akut behov av att reparera sin bil eller behöver ett tillskott till sin reskassa inför semestern.

Normalt kan man få låna mellan 10 000 kronor upp till 30 000 kronor utan att företagen tar en UC, som annars är en vanlig kreditupplysningsform för långa lån som löper över tid. Tack vare att företagen som lånar ut privatlån på mellan 10 000 kronor upp till 30 000 kronor inte tar UC så slipper man bli registrerad hos kreditupplysningsföretaget UC, vilket senare kan innebära att man får det svårare att få framtida lån beviljade eller svårigheter att kunna teckna nya abonnemang.

Att ansöka om ett privatlån är lika enkelt som att ansöka om ett vanligt snabblån. Låneansökan fyller man i på långivarens hemsida och man får direkt ett preliminärt lånebesked på skärmen när man har skickat in ansökan. Därefter behöver man antingen ladda ned ett låneavtal eller så får man låneavtal hemskickat till sin bostadsadress. Efter att man har fyllt i låneavtalet och skickat in detta till långivaren så går det ganska fort, det tar normalt 1-3 dagar innan man får pengarna utbetalt till sitt bankkonto.

Privatlån utan UC billigare än snabblån

Om man inte har behov av pengarna samma dag eller senast dagen utan kan vänta upp till 3 dagar på att få pengarna utbetalda så är ett privatlån utan UC ett billigare alternativ än snabblån samtidigt som man kan låna ett lite högre belopp. Ofta brukar priserna för ett privatlån vara ungefär hälften av vad det kostar att ta ett snabblån med snabb utbetalning. Priserna skiljer inte heller speciellt mycket mot vad bankerna tar, då bankerna har höga uppläggningsavgifter, och samtidigt så kan man få vänta i upp till 2 veckor på att få ett lån beviljat av en bank. Därför är privatlån utan UC ett mycket bra alternativ för den som behöver låna lite mer men som kan vänta upp till 3 dagar innan pengarna betalas ut.

Att tänka på vid privatlån utan UC kreditupplysning

Privatlån utan UC har blivit en vanlig låneform idag och många finansbolag erbjuder privatlån till förmånliga avgifter. Tidigare hade bankerna mer eller mindre monopol på att låna in pengar men i mitten på 2000 talet så blev det möjligt för alla finansbolag att ansöka om tillstånd om att få låna in pengar från allmänheten. Detta innebar att finansbolaget fick stora summor pengar inlånade och därmed kunde erbjuda allmänheten nya låneformer till konkurrenskraftiga priser, som bland annat privatlån. Många finansbolag erbjuder privatlån utan UC på mellan 10 000 kronor upp till 30 000 kronor, men det finns finansbolag som också erbjuder privatlån på upp till 400 000 kronor med väldigt bra ränta, men då med UC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.